|
Sony Ericsson P10 (Paris) |
|
|
|
Sony Ericsson' un uzun süredir gayri resmi kanallarda adından sözedilen ve gayriresmi olarak piyasada dolaşan resimlerinden de gerçekliği anlaşılan model uzun zamandır P5' mi yoksa P10' mu olduğu uzun zamandır tartışıladursun Sony Ericsson' un yeni çıkan modelleri üzerinde herkesten önce bilgi sahibi olan SE Blog' da yayınlanan resimlerle ürün Sony Ericsson P10 (Paris) olarak resmi olmasa da gayet net bir şekilde belirtilmiş.
İsveç-Japon ortak yapımı olan Sony Ericsson' un bu yeni modeli P10 Paris kod adı ile piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Kayar klavyeli tasarıma sahip olan yeni ürün 5 megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip. Kayar klavyedeki tuşlar çift fonksiyonlu olup, hem numerik hem de QWERTY özelliğe sahip.
Sony Ericsson' un resmi sitesinde bir dönem sayfası bulunan ürün daha sonra apar topar yayından kaldırılmıştır. Teknik özelliklerinin detayları konusunda çok fazla bilgi bulunmayan ürünün en kısa zamanda duyurulmasını bekliyoruz.
|