|
Salı, 29 Temmuz 2008 |
|
Pioneer bilindiği üzere kendi AR-GE çalışmaları sonucu geliştirmiş olduğu görüntü işlemcilerinin yanı sıra ses işlemcileriylede tanınan bir marka özelliklede otomobil üzerine yoğun bir geçmişi olan markanın ev tipi ses sistemlerinde de büyük çıkış yakaladığı söylenebilir.Hi-fi ses sistemlerinin satışının arttığı gözleenen 2008 yılını takiben firmaların ürettiği ürünlerde de farklılıklar meydana gelmiş daha fazla çeşit daha özellikli cihazlar gündeme gelmiştir.
|
|
Devamı...
|
|
|
Pazartesi, 28 Temmuz 2008 |
|
Sony hd ready lcd serisinin en başarılı modellerini Türkiyede satmaya başladı. ilk yorumları elimize ulaşan 4500 hd ready serisinde özellikle 3-4 mt mesafeden sd yayınlardaki performansının ciddi anlamda başarılı olduğu gözlenmiş .Hd yayınlarda ise full hd cihazlardan pek geri kalır bir yanı olmayan cihaz için kullanıcılardan ps3,bluray performansı içinde övgüler yağıyor.
|
|
Devamı...
|
|
|
Pazartesi, 28 Temmuz 2008 |
|
Sony nin son serisi olan 4500 serisi lcd tv leri Türkiyede satışa sunuldu.Yeni nesi lcd lerde önceki seri modellere göre %10 luk bir iyileştirme söz konusu.sony firması yetkilileri seri üretimi hızla devam eden 4500 serileri için sony nin lcd sektöründeki en hızlı çıkışının bu modellerle olacağını söylüyor.
|
|
Devamı...
|
|
|
Cumartesi, 26 Temmuz 2008 |
|
Yamahanın
2008/ 2009 için çıkarttığı son serisi olan 63 lü seride döneme
damgasını vuracak modellerinden biriside RX-V 863 olacak gibi
piyasadaki rakiplerine oranla netvork bağlantısından internet radyo
dinleme özelliği HDMI bağlantısından UPSCALİNG ( Görüntü yükseltme)
yapabilmesi ve yeni nesil surrounda ses şekillerini içeriğinde
barındırması bu modeli biraz daha etkili kılacaktır..
|
|
Devamı...
|
|
|
Cumartesi, 26 Temmuz 2008 |
|
Yamaha'nın 2008 /2009 receiver modelleri Türkiye pazarında satışına başlandı. RX-V 363 serisi ise receiverların arasıda başlangıç serisi olarak gözümüze ilk çarpan modeli

|
|
Devamı...
|
|
|
|
<< Baslangıç < Önceki 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sonraki > Son >>
|
| Sonuçlar 325 - 334 in 582 |